info@sandiptravels.nl 06 47361283

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden:

Grensdocumenten
U dient ter aller tijden een geldig paspoort, ID-kaart of eventueel een visum bij u te hebben. Hiervoor bent u zelf verantwoordelijk.

Zitplaatsen
De zitplaatsen worden door de organisatie aangewezen. Ter plekke kan er worden gewijzigd.

Bagage (meerdaagse reizen)
Per persoon mag u 1 koffer en 1 handbagage met een totaalgewicht voor beide van 25 kilo meenemen. Het is noodzakelijk de bagage te voorzien van labels waarop uw naam en adres staan vermeld. U bent gedurende de gehele reis zelf verantwoordelijk voor uw bagage.

Aansprakelijkheid
Sandip Travels is gedurende de reis niet aansprakelijk voor diefstal.
Sandip Travels is niet aansprakelijk voor eventuele gezondheidsgevolgen.
Sandip Travels is niet aansprakelijk voor vertraging onderweg. *
Sandip Travels huurt bussen in en is niet aansprakelijk voor een vervangende bus (leenbus) die wordt toegewezen door deze maatschappij.

*Indien de reis wordt vertraagd door bijvoorbeeld files, wegwerkzaamheden en of weersomstandigheden, stakingen etc. wordt deze vertraging beschouwd als overmacht.
De reisorganisator kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele financiële schade. Ook niet als er door genoemde vertraging eventueel aansluitend vervoer gemist wordt.

Excursies
Zijn altijd onder voorbehoud en kunnen te allen tijde worden gewijzigd.

Annulering
Geboekte reizen die 30 dagen voor vertrek worden geannuleerd daar zijn 100% van de kosten voor uw eigen rekening.

Drukfouten
Ondanks de controle die wij uitvoeren, kunnen er druk- en/of typfouten gepubliceerd zijn. Sandip Travels houdt zich het recht om deze fouten achteraf te wijzigen.