info@sandiptravels.nl 06 47361283

4 dagen Berlijn

Dag 1:
Nadat de laatste mensen zijn opgestapt zullen wij via Utrecht richting Berlijn vertrekken. Onderweg zullen wij met regelmaat een korte plaspauze houden. In de middag arriveren wij in ons hotel. Na het inchecken heeft u de gelegenheid om te ontspannen op uw kamer of om de omgeving te verkennen.

Dag 2: 
Na een goed ontbijt zullen wij richting de stad van Berlijn vertrekken. Met de touringcar zullen wij een sight-seeing doen, waarbij u de belangrijkste monumenten van Berlijn kunt zien. Ook krijgt u de gelegenheid om foto’s te maken. Ook kunt u winkelen in het centrum van Berlijn. In de middag zullen wij richting de bekende Fernsehrurn (Televisietoren) gaan. In de avond keren wij terug naar het hotel.

Dag 3:
Na het ontbijt zullen wij weer vertrekken richting een centrum van Berlijn. Hier vindt u onder anderen een winkelcentrum met de duurste merken. Natuurlijk kunt er omheen genieten van de oude monumenten die Berlijn kent. U bent de gehele dag vrij om Berlijn te verkennen, te shoppen en te eten.

In de avond zullen we weer terug keren naar het hotel.

Vertrek data:

  • Momenteel nog geen vertrekdata bekend

Prijs:
€210,- p.p.

Opstapplaatsen:
– Rotterdam (Feyenoord Stadion)
– Den Haag (De Schilp)

Accommodate:
Wij zullen verblijven in het luxe 4* Van der Valk Berlin hotel.

Belangrijk om te weten:

  • Programma is onder voorbehoud
  • Nederlands Reisdocument is verplicht
  • Wij verzoeken u op tijd aanwezig te zijn bij uw opstapplaats dit in verband met de rijtijdenwet die geldt voor de chauffeur.
  • Een reisverzekering dient u zelf af te sluiten indien nodig.

Reserveer Nu

Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.