info@sandiptravels.nl 06 47361283

Dagtocht Düsseldorf


Dusseldorf winkelen

Gezellig een dagje winkelen? Dan is Dusseldorf spreekwoordelijk het Walhalla. Waar u in Dusseldorf echt moet gaan winkelen als u van exclusieve winkels houdt, is de Königsallee (Kö). Een andere tip is het winkelcentrum Schadow Arkaden en de Flinger Strasse te bezoeken, beiden in de Altstad van Dusseldorf. In dat gebied vindt u ook talloze gezellige restaurantjes en cafés. Een prima plek in Dusseldorf om even bij te komen van het winkelen. Niet alleen biedt onze touringcar voldoende ruimte voor alle inkopen, bij onze dagtocht Dusseldorf zetten we u ook midden in het winkelgebied af. Vergeet niet om te proeven van de Altbier, die alleen in Dusseldorf wordt gebrouwen en verkocht.

Dusseldorf bezienswaardigheden

Dusseldorf kent een aantal bezienswaardigheden in het centrum. Op de Marktplatz staat het Rathaus dat naar 18e eeuwse tekeningen is herbouwd. Ook een bezoek aan de Kunsthalle Dusseldorf (met wisselende exposities) en de prachtige Hofgarten is aan te raden. Tijdens onze dagtocht Dusseldorf wijzen we mensen altijd op de bezienswaardigheden rondom de Rheinufer. De promenade zelf biedt een prachtig uitzicht op de Rijn en leidt u langs vele terrasjes. Dusseldorf’s bezienswaardigheden kunt u ook vanaf het water bekijken met een rondvaart over de Rijn.

Vertrek data:

  • Zaterdag 24 augustus 2019
  • Zaterdag 21 december 2019 (kerstmarkt)

Vertrektijden: 
Wij vertrekken 08:30 vanuit Rijswijk en zullen 09:00 vertrekken uit Rotterdam. We zullen zonder pauze in één keer doorrijden richting Düsseldorf. Verwachte aankomsttijd is 12:00. Om 19:00 zullen wij weer vertrekken vanuit Düsseldorf richting Nederland. Wij zullen rond 20:30 terug zijn in Rotterdam en om 21:00 in Den Haag/Rijswijk.

Prijs:
€25,- p.p.

Opstapplaatsen:
– Rotterdam (Feyenoord Stadion)
– Den Haag (De Schilp)

Belangrijk om te weten:

  • Programma is onder voorbehoud
  • Nederlands Reisdocument is verplicht
  • Wij verzoeken u op tijd aanwezig te zijn bij uw opstapplaats dit in verband met de rijtijdenwet die geldt voor de chauffeur.
  • Een reisverzekering dient u zelf af te sluiten indien nodig.

Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Reserveer Nu