info@sandiptravels.nl 06 47361283

Dagtocht Moviepark


maxresdefault

Movie Park Germany is een attractiepark gelegen nabij de Duitse plaats Bottrop. In het park draait alles om de filmwereld. Veel attracties en themagebieden zijn hier ook naar gethematiseerd. Movie Park Germany biedt elk jaar wel wat nieuws. Naast de vele bestaande attracties, kunnen we dit jaar zowel een nieuw stuntteam als 2 nieuwe characters van Nickelodeon in het park begroeten. Ook is er een nieuwe Ice Age film te zien en opent in de loop van 2016 The Walking Dead BreakOut. Dit is een Horror-attractie met de licenties van The Walking Dead, die je ook buiten Halloween om kunt bezoeken tegen een bijbetaling. (via Moviepark).

Vertrek data:

  • Zaterdag 14 september 2019

Vertrektijden:
Wij vertrekken 07:00 vanuit Rotterdam en zullen 07:30 vertrekken uit Den Haag. Onderweg houden we nog even een korte plas pauze en daarna zullen we rond 10:00 arriveren in Moviepark. Om 17:00 zullen wij weer vertrekken vanuit Moviepark richting Nederland. Op de terugreis zal er geen stop zijn en rijden we in één stuk richting huis. Wij zullen rond 19:30 terug zijn.

Prijs:
€49,50 p.p.

Opstapplaatsen:
– Rotterdam (Feyenoord Stadion)
– Den Haag (De Schilp)

Belangrijk om te weten:

  • Programma is onder voorbehoud
  • Nederlands Reisdocument is verplicht
  • Wij verzoeken u op tijd aanwezig te zijn bij uw opstapplaats dit in verband met de rijtijdenwet die geldt voor de chauffeur.
  • Een reisverzekering dient u zelf af te sluiten indien nodig.

Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Reserveer Nu