info@sandiptravels.nl 06 47361283

Dagtour Parijs


 

Parijs winkelen

Parijs is een veelzijdige stad met veel bezienswaardigheden en culturele highlights, maar het is ook één van de beste winkelsteden van Europa. Al sinds jaar en dag staat Parijs bekend als modestad waardoor jaarlijks miljoenen shopaholics naar de Franse hoofdstad trekken.

Champs Elysees
De Champs-Élysées is de bekendste winkelstraat van Parijs. Naast dat deze straat een walhalla is voor kooplustige mensen is de straat, waar ook de Arc de Triomphe te vinden is, een wereldwijde inspirator voor straten elders in de wereld.
Vanuit winkelopzicht maakt deze grote indrukwekkende straat deel uit van de gouden driehoek, samen met de avenue Georges Ven de avenue Montaigne. De straat is vooral gekend voor het grote aantal luxe designerboetieks en modehuizen. Het mag duidelijk zijn dat je hier met een goed gevulde beurs ten strijde zult moeten trekken. Enkele van de grote merken die hier of in één van de zijstraten indrukwekkende etalages hebben in hun statige panden zijn: Givenchy, Jean-Paul Gaultier, Yves Saint Laurent, Prada, Gucci, Dolce & Gabbana, Dior, Chanel, Boss en Louis Vuitton. Naast mooie designerspullen en de laatste mode kom je hier ook nog een aantal andere zaken tegen die zorgen voor een gevarieerd aanbod. Denk bijvoorbeeld aan een dealer van Citroën en Renault, Adidas, Disney, Abercrombie & Fitch en Sephora. Echte winkelliefhebbers kunnen het alleen hier al makkelijk een dag volhouden.

Naast deze straten zijn er nog genoeg winkelstraten te vinden in Parijs.

Parijs bezienswaardigheden

Het meest bekende monument van Parijs is ongetwijfeld de Eiffeltoren. Het monument is dan ook het meest bezochte ter wereld en het symbool van Parijs. Als sinds de opening op 6 mei 1889 trekt het object jaarlijks miljoenen bezoekers. Het geeft dan ook een mooi uitzicht over de Franse hoofdstad en haar vele bezienswaardigheden.

Zonder de rivier de Seine had Parijs hier waarschijnlijk nooit zo kunnen floreren. In een tijd dat er nog maar weinig andere aanvoerwegen waren, was de ligging van een stad aan een rivier van levensgroot belang. Het stroomgebied van deze Franse rivier ligt geheel op Frans grondgebied en heeft een lengte van 776 kilometer. Ze ontspringt in het oosten van Frankrijk op het Plateau van Langres om via een aantal grote steden uit de monden in de Atlantische Oceaan tussen Honfleur en Le Havre. De Seine is altijd belangrijk geweest voor Parijs. De stad stond zo direct in verbinding met de zee. Tegenwoordig is de Seine dan ook een belangrijke toeristische trekpleister met mogelijkheden om lekker te genieten van de rivier langs de oevers of vanaf het water. Er valt genoeg te melden over de Seine in relatie tot de Franse hoofdstad.

Zo zijn er nog tal van bezienswaardigheden in Parijs die je kunt bezoeken!

Vertrek data:

  • Zaterdag 27 april 2019
  • Zaterdag 8 juni 2019

Vertrektijden:
Wij vertrekken om 03:30 uur vanuit Rijswijk en om 04:00 uur uit Rotterdam. Verwachte aankomsttijd is 10:00 uur. Om 20:00 zullen wij weer vertrekken vanuit Parijs richting Nederland. Wij zullen rond 02:00 terug zijn in Rotterdam en om 02:30 in Den Haag/Rijswijk.

Prijs:
€35 ,- p.p. inclusief 4 consumptiebonnetjes voor in de bus.*

*  Op zowel de heen- als terugweg zullen wij drinken uitdelen. Maar mocht u tussendoor dorst krijgen, dan kunt u met de consumptiebonnen koffie, thee en frisdrank krijgen.

Opstapplaatsen:
– Rotterdam (Feyenoord Stadion)
– Den Haag (De Schilp)

Belangrijk om te weten:

  • Programma is onder voorbehoud
  • Nederlands Reisdocument is verplicht
  • Wij verzoeken u op tijd aanwezig te zijn bij uw opstapplaats dit in verband met de rijtijdenwet die geldt voor de chauffeur.
  • Een reis- en annuleringsverzekering dient u zelf af te sluiten indien nodig.

Op al onze reizen zijn de algemene voorwaarden van Sandip Travels van toepassing.

Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Reserveer Nu