info@sandiptravels.nl 06 47361283

Suriname


1338479894_presidentieel-paleis

Waarom een Suriname Vakantie?
Nog aan het twijfelen of het wel iets voor jou is om naar Suriname te gaan? Paramaribo is ontzettend gezellig en het binnenland is een soort paradijs!

Weer en Klimaat
Hoe is het weer? Een belangrijke vraag. Gelukkig heeft Suriname een tropisch klimaat, dus de zon zul je er zeker ontmoeten!

Naar Suriname
Als je eenmaal besloten hebt om te gaan, zul je er eerst moeten komen. Gelukkig is het niet moeilijk om vanuit Nederland in Suriname te komen.

Voorbereiding op een Suriname vakantie
Een vakantie naar Suriname vraagt de nodige voorbereiding. Gelukkig is het niet moeilijk als je weet wat je moet doen.

Vervoer in Suriname
Rondreizen door Suriname is makkelijk als je weet hoe. Met busjes, auto’s, korjalen, taxi’s, jumbo’s en vliegtuigen kom je een heel eind!

Hotels in Suriname
Accomodatie is in Suriname steeds makkelijker te vinden, hoewel het massatoerisme Suriname (gelukkig) nog niet heeft ontdekt.

Paramaribo
De hoofdstad van Suriname, Paramaribo, is absoluut the place to be. Een stad met een interessante geschiedenis en een bruisende toekomst.

Districten van Suriname
Suriname kent tien districten, elk met een geheel eigen karakter. Ga op ontdekkingsreis door de Surinaamse districten!

Regenwoud van Suriname
De grootste schat van Suriname is verborgen in het binnenland. Meer dan 80% van het land bestaat uit tropisch regenwoud. Een natuurfenomeen dat je minstens eenmaal in je leven gezien moet hebben!

Boeken
U kunt uw reis bij ons boeken via SLM of KLM.

Voor meer info en/of boekingen:
T: +31 (0)6 85 54 77 34
E: info@sandiptravels.nl


suri